Foredrag: Uden kærlighed ingen healing

En gang i mellem tager Eva ud og holder foredrag et sted i landet... Her et eksempel på en avisartikel i forbindelse med sådan en begivenhed. Evt. kommende datoer bliver annonceret på denne side.

Eva Høffding er ikke en almindelig healer. Hun samarbejder med St. Ignatius af Loyola (Ignatius) fra den åndelige verden om at skabe et healingsfelt hvor Kærlighedens Healende kraft kan cirkulere så optimalt som muligt. Dette sker gennem healingsmeditationer (currents) hvor Ignatius og andre åndelige hjælpere kommer til stede og healer ind i det enkelte menneskes problemområde, og på den måde hjælper ind i det fysiske, psykiske og spirituelle plan. Ignatius’ vej, motiv og formål er at hjælpe mennesker til at åbne sig for Kærlighedens Kraft. “Bivirkningen” af denne åbning er ofte hjælp af mentale, følelsesmæssige og fysiske lidelser.

Det er både folk der er syge, men også mennesker der ønsker en større spirituel fordybelse, der er tiltrukket af netop denne form for healing.

Aftenen er delt op i to: før pausen fortæller Eva om sit samarbejde med den åndelige verden (specielt Ignatius) og hvad de kan gøre for os mennesker, samt de erfaringer hun har fra dette healings arbejde. Hun siger: ”det handler om at lade Kærlighedens Kraft komme ind i vores system for at hjælpe til den nødvendige forvandling. Den smelter så at sige hårdhed, modstand, angst, og mindreværd om til blidhed, åbenhed, glæde og nærvær.” Efter en kort pause, er der mulighed for at de fremmødte kan deltage i en healingsmeditation. Der er også tid til eventuelle spørgsmål.

“Healing er dybt forbundet med kærlighed. Uden kærlighed ingen healing. Derfor er der altid en kærlighedsresonans inde i et menneskes healingsproces. Der er altid et element af opløftelse og glæde inde i dette menneske, fordi healingen åbner ind til dette menneskes sjæl eller essens.”

- Ignatius af Loyola -

Ignatius Healing Center og Eva Høffding samarbejder med Ignatius og andre hjælpere fra den åndelige verden som den verdenskendte brasilianske healer João de Deus (John of God) på Casa de Dom Ignacio i Brasilien også gør. Tusindvis af mennesker kommer fra hele verden til Casa'en, hvor der sker mirakler, som end ikke videnskaben kan forklare.