Ignatius Healing Center Eva Høffding Kanaliseringer

Hjertets Vej

Hjertets Vej er lukkede udviklingsgrupper, hvor du har mulighed for at arbejde dybere med dig selv og sammen med andre gennem en længere periode. Udgangspunktet i grupperne er den enkeltes kontakt til sit livsformål. Som deltager vil du arbejde individuelt med at rense, heale og opløfte dine personlige og spirituelle lag, såvel som der vil være dialog i gruppen omkring de enkelte deltagers processer.

Du vil modtage vejledning fra Ignatius og andre entiteter fra den åndelige verden, kanaliseret gennem Eva Høffding. Der vil være healingsmeditationer (current) undervejs i forløbet og mulighed for spirituel operation.

Hjertets Vej-grupperne mødes 2 gange 5 sammenhængende dage årligt. Hjertets Vej 5-gruppen mødes dog 3 gange 3 sammenhængende dage hver tredje eller fjerde måned. Den sidste dag beslutter man, om man ønsker at fortsætte sin proces i gruppen et år frem. Man forpligter sig et år ad gangen. 

Hvis du ønsker at indgå i en Hjertets Vej-udviklingsgruppe eller har nogle spørgsmål, kan du kontakte os tirsdage og torsdage på tlf. 9733 5141 mellem kl. 09.00 og 12.00 eller på mail@ignatiushealingcenter.dk. Vi opretter løbende nye Hjertets Vej-grupper, og der er også mulighed for, at du kan komme ind i en eksisterende gruppe.