Supervision & Healing Gruppe  

Formålet med gruppen er over tid at videregive de øvelser og meditationer som vi modtog fra Bob Moore i den lille Supervisionsgruppe i et blend med Current som er de Healing meditationer jeg lærte at kende på Casa de Dom Inácio i Brasilien. 

Meditationerne og øvelserne blev givet til vores lille Supervisionsgruppe gennem de sidste 10 år af Bob´s liv, og vi modtog den sidste øvelse tre uger før han forlod denne verden. Mens Bob stadig levede understregede han at disse meditationer og øvelser kun er for  mennesker som har haft en fordybet meditationspraksis i mange år. 

Du kan opfatte denne gruppe som et rum hvor kan du have focus på din personlige og spirituelle proces, samt have en givende udveksling og feed-back i gruppen.     

Program
I den første del af dagen vil vi arbejde med Bob´s meditationer og øvelser. Efter frokost vil der være tid til at man i par eller mindre grupper vil arbejde med drømme eller temaer der er vigtige for den enkelte.Til sidst vil vi meditere i current (healingsmeditation) i ca. en time, og derefter afslutte med en runde hvor man kan udveksle omkring sin oplevelse.

Overnatning
Du kan leje et enkelteværelse på centeret for kr. 350,- og et dobbeltværelse for kr. 500,-
Du kan også leje sengelinned og håndklæder for kr. 150,-

Påklædning
Det er en fordel at du kommer i hvidt eller lyst tøj, da entiteterne arbejder lettest gennem den hvide farve.

Betaling og betingelser
Din tilmelding bliver registreret, når vi har modtaget din betaling på:
Reg. nr. 6812 og Kontonr. 1034521
Indbetalte beløb refunderes ikke med mindre kurset aflyses.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte os tirsdag og torsdage på tlf. 9733 5141 mellem kl. 09:00 og 12:00 eller på mail@ignatiushealingcenter.dk, hvis du har nogle spørgsmål.