Betingelser - IHC Medlemskab

Priser
Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.

Medlemskab og betaling
Tegning af medlemskab og betaling sker elektronisk på Ignatius Healing Centers hjemmeside. Du modtager en bekræftelse efter tilmelding og betaling. Ignatius Healing Center modtager betaling med Dankort og VISADankort. Udenlandske kreditkort kan kun anvendes ved betaling fra udlandet. Dine kortoplysninger bliver krypteret, så uvedkommende ikke har adgang.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dato, hvor vi har modtaget din tilmelding og betaling. Du kan kun fortryde, hvis du ikke har taget din abonnement i brug indenfor de 14 dage. Du tager dit abonnement i brug i det øjeblik, du gennemfører købet på ignatiushealingcenter.dk. Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, bedes du straks logge af, ikke logge på igen og kontakte Ignatius Healing Center på mail: mail@ignatiushealingcenter.dk eller på tlf. 9733 5141 for at informere om, at du har fortrudt dit køb.

Opsigelse af medlemsskab
Du kan til en hvert tid stoppe dit abonnement . Opsigelsen af medlemskabet påvirker ikke den allerede købte medlemstid, der allerede er aktiveret og betalt for. Det vil sige, at du er forpligtet til at betale det fulde beløb for den valgte medlemsperiode.