Obs: dette arrangement er aflyst! Ny dato bliver annonceret her.

Er du nysgerrig, at vide hvad det konkret vil sige at være hjælper på Ignatius Healing Center i de forskellige grupper og på healings dagene? Så er det måske en god idé, at møde på IHC, onsdag d. 3. maj 2017.

Vi indbyder dig til at komme kl.17.00-20.00.
Det er Lila Haarup, som står for arrangementet. Lila er en meget engageret og entusiastisk bestyrelsesmedlem og desuden er hun også gruppeleder på de Intensive Healings weekender. 
Hun vil sammen med Eva give et oplæg i, hvad det vil sige, at være hjælper på IHC.

Vi vil meget gerne se nye som gamle hjælpere.
Som hjælper spiller du en stor og væsentlig rolle under kurserne og er med til, ud over det praktiske arbejde at støtte energien ved en kærlig og positiv indstilling til det der foregår i grupperne.
Denne dag får du indblik i hvad det vil sige at være hjælper og hvilke opgaver man har som hjælper. Der er "gamle" hjælpere til stede, som vil dele ud af deres erfaringer.

Hjælperrollen består bla. andet i, at forberede alt det praktiske til et kursus, tage imod kursister, varme suppe til frokost, lave kaffe og te samt oprydning og lettere rengøring efter kursusdagen.
Hvis du er interesseret i at lære at kunne give krystalbad til kursusdeltagerne, så er der mulighed for, at du kan blive oplært i det. Krystalbadssesionerne er et væsentlig supplement til vores kurser.
Som hjælper deltager du i currents og er på den måde med til at støtte energien. 


Der vil blive serveret en let middags anretning.

Vi slutter mødet cirka kl. 20.00