Fjernhealing           

Ignatius Healing Center tilbyder fjernhealing, alle ugens dage, hele året rundt.
Man betaler et mindre beløb (200 kr.) for en to-måneders periode, men man kan også vælge enten seks måneder (500 kr.) eller 12 måneder (800 kr.). Børn til og med 25 år kan gratis stå sammen med forældre. Pengene går direkte til Centret og til det administrative arbejde. Eva Høffding og syv hjælpere sender fjernhealing på frivillig basis.

Fjernhealingen foregår hver dag året rundt mellem kl. 08.00 og 08.15. Det er en fordel, hvis man i tidsrummet har mulighed for at sidde eller ligge ned og tune ind til healingsenergien. Det er også muligt at invitere St. Ignatius de Loyola og bede om hjælp til et bestemt tema/område i sit liv, som man ønsker healing ind i.

Tilmelding sker ved at gå til vores bookingside. Når du har valgt fjernhealing på listen og trykket videre, har du mulighed for at kommentere din booking ved at skrive et par linier omkring, hvad du vil have healing til. Denne kommentar bliver videregivet til dem, der sender fjernhealingen. Der er ligeledes hér, du skriver navne på evt. børn, der tilmeldes fjernhealing.

Når du vil forlænge din periode, går du igen ind på bookingsiden og betaler for en ny periode.

NB! Når du har bestilt og modtaget en faktura på din betaling, vil du efterfølgendemodtage en mail fra os med bekræftelse på fra hvilken dag, du er med på listen. Der går typisk 1-2 hverdage.

  GÅ TIL BOOKING