Krystalbad

Krystalbad er en healingsbehandling, der sammen med den spirituelle energi på Ignatius Healing Center kan være med til at forløse blokeringer og dermed virke afbalancerende og healende for de fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag i mennesket. Krystalbadet blev oprindelig givet som en vision til João de Deus (John of God) under en meditation.

Under behandlingen ligger du på en seng under syv særligt rene krystaller fra Brasilien. Når lyspærerne tændes, pulserer farver igennem krystallerne over kroppens energicentre (chakraerne).

De fleste kan have glæde af et krystalbad. Et krystalbad renser, fornyer og afbalancerer energien i mennesket. Oplevelser ved at få et krystalbad er individuelle fra person til person og fra gang til gang. Et krystalbad forstyrrer ikke optagelsen af medicin eller medicinske behandlinger, som f.eks. kemoterapi og stråling.

Afhængig af behov tilbyder vi krystalbad i 20, 30 eller 40 min.

Pris
Kr. 200,00 for 20 min.
Kr. 300,00 for 30 min.
Kr. 400,00 for 40 min.

I forbindelse med deltagelse på et kursus er prisen for et krystalbad kr. 150 for 20 min., kr. 225 for 30 min. og kr. 300 for 40 min.

Behandling er kun mod kontakt betaling eller MobilePay/Swipp på: 51935143.Vi kan desværre ikke modtage Dankort, VISADankort eller lignende betalingsmidler.

Booking
Du kan booke behandling i vores bookingsystem, se nedenfor. Her kan du også se vores ledige tider. Vi har åbent mandag til torsdag og fra fredag til søndag for vores kursister. Ved registrering får du tilsendt en kode, som du kan bruge ved fremtidige bookninger. Du kan bestille tid frem til dagen før kl. 24.00.

Afbestilling
Afbestilling skal ske i vores bookingsystem senest 24 timer før krystalbadbehandlingen. Ved udeblivelse eller afbestilling senere end 24 timer før krystalbadbehandlingen betales fuld pris.

Du er velkommen til at kontakte os tirsdage og torsdage på tlf. 9733 5141 mellem kl. 09:00 og 12:00 eller på krystalbad@ignatiushealingcenter.dk, hvis du har nogle spørgsmål om krystalbadet.

Læs mere om krystalbadet ved at klikke hér.