Kvartalsblad for Ignatius Healing Center – nyheder, aktiviteter og refleksioner

Fire gange årligt udgiver Ignatius Healing Center et kvartalsblad med informationer om centeret og vores aktiviteter. Vi håber, at du får glæde af dette informationsbrev, samt at det vil fremme kommunikationen omkring IHC blandt alle med tilknytning til centeret og Ignatius. Kvartalsbladet er et supplement til de nyhedsbreve, vi sender ud en gang i mellem og orienterer mere bredt.

Tredje nummer, december 2017:
I denne udgave kan du bl.a. læse om den første bog, der udkommer på det nystartede Forlaget Ignatius, samt et interview med Judith Baadsgaard, der sammen med Lone Maria Skovgaard-Pedersen står bag bogen. Bladet indeholder bl.a. også en personlig og inspirerende beretning fra Inge Bechmann Nielsen, der skriver om de fem år, hvor hun har været kursist på IHC og om den udvikling, hun har gennemgået.
Kvartalsblad nr. tre (åbner som pdf) 

Andet nummer, september 2017:
I dette nummer af IHC-orientering vil vi først og fremmest omtale Visionsdagen for

IHC. Bladet indeholder også kanalisering fra Ignatius til netop denne dag - en kanalisering, der også har et mere alment sigte.
Kvartalsblad nr. to (åbner som pdf)

Det første nummer, april 2017:
Ignatius Healing Center kan snart fejre 5-års fødselsdag. Undervejs har centret haft svært ved at få økonomien til at balancere, men nu endelig er der balance i tingene, idet vi i 2016 for første gang har haft et lille overskud. Læs om dette og andet i den første udgave af Kvartalsbladet.
Læs første kvartalsblad her (åbner som pdf)

Vil du modtage nyhedsmail og Kvartalsbladet fra Ignatius Healing Center pr. mail? Så tilmeld dig via formularen på forsiden af hjemmesiden.