Spirituel healing - et foredrag med Eva Høffding i Roskilde

Eva Høffding

Eva Høffding er ikke en almindelig healer. Hun har arbejdet med Healing siden 1977. Bob Moore var hendes lærer igennem 30 år. Siden 2005 har hun samarbejdet med St. Ignatius af Loyola fra den åndelige verden om at skabe et healingsfelt, hvor kærlighedens healende kraft kan cirkulere og heale fysisk såvel som psykisk 

St. Ignatius (1491-1556) er den åndelige hovedkraft bag Casa de Dom Ignacio i Brasilien, hvor den brasilianske healer João de Deus (John of God) har healet tusindvis af mennesker fra hele verden og ofte udført bemærkelsesværdige helbredelser, som ikke kan forklares naturvidenskabeligt.

Ignatius er også den åndelige hovedkraft bag det danske Ignatius Healing Center. Mange, som kommer på centret, har desuden oplevet, at de er blevet hjulpet fra det spirituelle plan af den Åndelige Tilstedeværelse de føler sig tættest knyttet til som: Kristus, Jomfru Maria, Martinus, Bob Moore m.fl.

Et vigtigt element i healingsprocessen er den åndelige vejledning, der kanaliseres gennem Eva Høffding. Hun vil denne foredragsaften fortælle om sin relation til Ignatius og om, hvordan den Spirituelle Healing praktiseres på Ignatius Healing Center, hvor der også forekommer bemærkelsesværdige healingsprocesser – fysiske såvel som psykiske.

Ignatius Healing Center har en del erfaring med, at Spirituel Healing har vist sig at være hjælpsom i forbindelse med fysisk lidelse og psykisk smerte, men det er også en vej, som kan bruges af mennesker, der søger spirituel fordybelse.

"Healing er det indre kærligheds lys, som arbejder inde i jer. Det er Guds under, som er i aktivitet inde i jer. Dette er dybt forbundet med jeres hjerte og jeres sjæl. Ingen sand eller virkelig Healing kan ske uden at involvere jeres hjerte og sjæl. Når en dyb healing sker, siger I samtidig: Ja! I siger samtidig ja til at åbne og modtage og acceptere denne guddommelige intervention inde i jer, kære elskede venner."
- Ignatius af Loyola, kanaliseret af Eva Høffding.

Udover Eva Høffding fortæller Henriette Høffding om den hjælp, hun har fået i forbindelse med sin kræftsygdom, og Anne Poulsen vil fortælle om sine erfaringer med healing på det fysiske, psykiske og spirituelle plan.

Efter foredraget er der mulighed for, at de fremmødte kan deltage i en healingsmeditation (current).

Tirsdag d. 14. november 2017 

Kl. 19.00 til cirka 21.15. 

Pris: 100 kr. 

Billetter købes ved indgangen. 

Sted: Byens hus, Salen (gamle Byrådssal), Stændertorvet 1, 4000 Roskilde.
Foredragslokalet ligger på 1. sal - Indgang ud mod torvet. Elevatorindgang D på bagsiden af huset.


Pris:100 kr.
Depositum:0,- kr
Tider:Kl. 19.00 - ca. 21.15
Underviser:Eva Høffding
Sted:Byens hus, Salen (gamle Byrådssal), Stændertorvet 1, 4000 Roskilde