Aktive Sommerdage

Ignatius Healing Center inviterer traditionen tro til Aktive Sommerdage. I år er det den 23. og 24. juni.

Tovholder for forskønnelsesdagene af den skønne perle, som Ignatius Healing Center er, er Helle Tholstrup. Har du lyst til - sammen med hende og en stor folk af andre aktive - at bidrage til opretholdelse af Ignatius Healing Center som et spirituelt vækstcenter?

Så vær endelig med på de to arbejdsdage, hvor du kan hjælpe med forskellige praktiske opgaver som havearbejde, vedligehold, rengøring og mad med mere. Formålet med de Aktive Sommerdage er at vedligeholde og forskønne rammerne på centeret og at opleve, at vi er mange, der løfter denne opgave sammen.

Kokke søges
I øvrigt søger vi i høj grad en eller to glade kokke, der kan sørge for en festmiddag lørdag aften. Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at hjælpe med det på mail@ignatiushealingcenter.dk

Sankt Hans og båltale
I år er vi samtidig så heldige, at de Aktive Sommerdage ligger samtidig med Sankt Hans, og det skal vi fejre sammen med bål og båltale. Det er derfor en stor glæde, at Tove Ahlmark vil holde Årets Båltale. Overskriften for båltalen er ”Grise, hekse og #metoo”. Tove Ahlmark er cand. theol. og cand. mag. i religionshistorie og har forsket i Frans af Assisi, gået i hans fodspor, boet i Assisi, undervist i gymnasiet og på HF og Folkeuniversitetet. Hun har bl.a. udgivet bøgerne Frans af Assisis drømme og visioner og Oplys mørket i mit hjerte og var medforfatter til Håbet om at blive genfødt som dreng – om kvinder og tibetansk buddhisme

De praktiske detaljer
Deltagelse i de Aktive Sommerdage er gratis, og deltager du på sommerdagene, er der også fri entré til Skt. Hans-bålet og Tove Ahlmarks båltale. IHC sørger for frokost lørdag og søndag samt aftensmad lørdag. Det er muligt at overnatte omkostningsfrit på centerets værelser mellem de Aktive Sommerdage. Vi kan dog ikke garantere dig et enkeltværelse. Du bedes selv medbringe arbejdstøj og sengelinned. 

Ved tilmelding må du gerne i kommentarfeltet oplyse, om du ønsker at overnatte på centeret.

Program

Lørdag den 23. juli 

09.00 - 09.45 Morgenmeditation
10.45 - 10.15 Te og orientering
10.15 - 13.00 Arbejdsgrupper
13.00 - 14.00 Frokost
Arbejdsgrupper til 14.00 - 17.00
17.30 - 18.15 Meditation
18.30 Festmiddag
20.30 Båltale ved Tove Ahlmark

Søndag den 25. juli
09.00 - 09.45 Morgenmeditation
10.00 - 10.15 Te og orientering 
10.15 - 13.00 Arbejdsgrupper 
13.00 Frokost 
14.00 Afrunding

Kærlig hilsen og på glædeligt gensyn

Helle Tholstrup

TILMELDING SKAL SKE I VORES BOOKINGSYSTEM!

Så vi ved hvem og hvor mange der kommer.   :-)


Pris:Gratis
Depositum:0,- kr
Tider:Lørdag kl. 10:00 - søndag kl. 14.00
Underviser:Helle Tholstrup
Sted:Ignatius Healing Center

 

GÅ TIL BOOKING