Juleretræte (21 - 25 dec 2018)

Ignatius Healing Center byder på en fem dages juleretræte med Eva Høffding fra den 21. til 25. december.

For 2000 år siden brød kærlighedens lys, kærlighedens bevidsthed og kærlighedens udtryk igennem på Jorden. Dette gennembrud begyndte med fødslen af Jesus Kristus.

På Ignatius Healing Center vil vi forbinde os med dette gennembrud og fejre julen i stille fordybelse og glædesfyldt samvær. 

Vi vil fordybe os i vores personlige relation til Kristus, og hvilken rolle han spiller i vores liv, og hvad det har betydet for os personligt, at han lod sig føde.

Vi vil udforske, hvilken betydning julebudskabet har for os. Desuden vil vi bruge en Ignatiansk tilgang til Bibelteksterne omkring julen.

Nogle af dagene vil vi være i stilhed, hvor vi mediterer på Bibeltekster. Andre dage vil vi inkludere healingsmeditationer (currents). Undervejs vil der blive mulighed for at udveksle omkring det, der rører sig i deltagerne. Desuden vil der være mulighed for at modtage individuelle kanaliseringer og vejledning fra Eva Høffding.

Juleaften vil vi i fællesskab lave både vegetarisk og traditionel julemad.

Vi afslutter juleretræten den 25. december, når vi har spist frokost.

Med i prisen er: 
- Vegetarisk aftensmad alle dagene.
- Både traditionel (med kød) samt vegetarisk julemiddag den 24/12.
- Overnatning i enkeltværelse.

Morgenmad og frokost står du selv for.

Tid: 21. december kl. 10.00 – 25. december kl. 13.00.

Deltagerantal: Max. 8 personer.

Prisen er inkl. overnatning, aftensmad og julemiddag. 


Pris:5800 kr.
Depositum:0,- kr
Tider:21/12 kl. 10.00 - 25/12 ca. kl. 13.00
Underviser:Eva Høffding
Sted:Ignatius Healing Center

Tilmelding og betaling

Tilmelding til og betaling for kurset kan ske via tilmeldingsknappen nedenfor. 

Vær opmærksom på, at tilmelding i vores bookingsystem først er gældende efter gennemført betaling. Har du ikke før været inde i vores nye bookingsystem, skal du huske at vælge ”NY KUNDE” i stedet for at logge ind. Hvis du ønsker en afbetalingordning, skriv til booking@ignatiushealingcenter.dk. Hertil kan du også skrive, hvis du oplever problemer, har kommentarer til forbedring eller spørgsmål. Vi svarer meget gerne hurtigt.

 

GÅ TIL BOOKING