Aktive Sommerdage        

Har du lyst til at være med til at bidrage til opretholdelse af Ignatius Healing Center som et spirituelt vækstcenter for Kærlighedens Hjerte Healing?

De Aktive Sommerdage er åbne for enhver, der føler en hjertekontakt til centret og som ønsker at støtte og opretholde Ignatius Healing Center og dermed holde Kærlighedens Hjerte Healing® levende og cirkulerende til gavn for alle.

Formålet med de Aktive Sommerdage er at vedligeholde og forskønne rammerne på centeret og at opleve, at vi er mange, der løfter denne opgave sammen.

Arbejdsopgaverne vil blive fordelt mellem arbejdsgrupperne: Havearbejde, vedligehold, rengøring, mad og adm. Hvis du har en bestemt gruppe, du ønsker at arbejde i, bedes du skrive det i din tilmelding. Vi vil forsøge at tage størst mulig hensyn til dit ønske.

Der vil være en god balance mellem arbejdsopgaver og fri tid, hyggeligt samvær og muligheden for at meditere sammen i Ignatius Rummet. Det vil også være muligt for deltagerne at bruge centrets øvrige faciliteter.

Deltagelse i de Aktive Sommerdage er gratis, og vi sørger for frokost lørdag og søndag samt aftensmad lørdag. Det er muligt at overnatte omkostningsfrit på centerets værelser mellem de Aktive Sommerdage. Du bedes selv medbringe arbejdstøj og sengelinned.

Næste Aktive Sommerdage finder sted 23. - 24. juni 2018. Tilmeld dig hér.