Åbne Healingsdage

På de Åbne Healingsdage åbner vi op til Kærlighedens healende kraft - Kærlighedens Hjerte Healing®. Det er en del af den menneskelige eksistens af gå igennem lidelse. Det kan få dig ud af balance og skabe hårdhed, modstand, håbløshed, angst og mindreværd.

I stedet er det vigtigt at bruge netop denne situation som en dør ind til en dybere bevidsthed, ved at åbne sig til at kunne overgive sig til den altomfattende betingelsesløse Kærlighed fra det Guddommelige.

Igennem healingen kan Kærlighedsenergien få lov til at strømme inde i dig, så du kan åbne dit hjerte ind i blidhed, glæde og nærvær.

Du har mulighed for at tilmelde dig til én eller flere Åbne Healingsdage. Vi anbefaler, at du minimum deltager to dage i træk for at få mulighed for at gå dybere i din healingsproces.

Du kan have glæde af at deltage, når du:
- ønsker en dybere åndeligt tilgang i dit liv og til dit livsformål.
- ønsker at bearbejde og heale områder i dit sind og i din sjæl.
- har en fysisk lidelse.
- ønsker at udvikle dine healingsevner.

På de Åbne Healingsdage kan du stille et spørgsmål som det er en stor fordel at forberede hjemmefra så du når ind til den centrale problemstilling inden Healingsdagen. Du kan fordybe dig og modtage healing og vejledning fra Ignatius og andre Hjælpere fra den åndelige verden, kanaliseret af Eva Høffding. Der vil være 2 x healingsmeditation (current) i løbet af dagen samt mulighed for spirituel operation, hvis du anbefales dette.