Havenisserne

Havenisserne er en af de længstlevende arbejdsgrupper på Ignatius Healing Center, og de forstår at hygge sig under og efter arbejdet.

Havenisserne står for havearbejdet på stedet. De planter nye blomster og sørger for, at centerets have fremstår smuk og nydelig. Har du grønne fingre og kan trylle med planter, eller vil du gerne lære det, så meld dig ind i Havenisse-gruppen. Du er også velkommen til at komme med en enkelt gang og se, om det er noget for dig.

Havenisserne præsenterer selv gruppen og arbejdet sådan:

"Vi regner med at komme hver anden onsdag i vækstsæsonen, hvis vejret er til det, fra middag og ca 3-5 timer efter vejr og behov. Vi planter gerne nye planter, når nogen donerer dem, og tager med fra egne haver.

Vi har stor glæde af at meditere i Hjerterummet, så Ignatius hjælper os lidt med de onder, vi måtte have påtaget os under havearbejdet. Vi har telefonkontakt med hinanden før hver gang, så vi ved hvem der kommer, og om de skal samles op af en af de to bilister, der kørte sidste år. 

Nye er velkomne, man binder sig ikke, men kan prøve det. Ingen krav til viden eller alder eller effektivitet. (vi er fra sidst i 60"erne til over 80!".

Havenisserne har planlagt at mødes disse dage: 
19/9
3/10
17/10
24/10 (som erstatning for 31/10, hvor der er kursus på IHC)
14/11
28/11 (med mindre det er blevet vinter for alvor)

Vil du være med? Så kontakt Asha Klara Kristensen på: ashakk@dukamail.dk