Donationer – hjælp Ignatius Healing Center

Driften af Ignatius Healing Center understøttes i høj grad af frivillige kræfter, og vi er meget taknemmelige for denne hjælp. Men for at varetage vedligeholdelsen både indvendigt og udvendigt og for at passe de smukke og naturskønne rammer er vi også afhængig af økonomiske donationer. 

Vil du støtte op om og hjælpe Ignatius Healing Center økonomisk? Du kan vælge at støtte med et engangsbeløb, men er også velkommen til at overføre faste månedlige eller kvartalslige donationsbeløb via din netbank.

Alle donationer går til centerets vedligeholdelse, så healingsenergien har de bedste betingelser for at folde sig ud til glæde for de mange, der besøger Ignatius Healing Center på enten kurser eller retræter.

Al hjælp, stort som småt, modtages med dyb taknemmelighed.  

Hvis du vil donere et mindre eller større beløb, eller vil oprette f.eks. en månedlig overførsel, skriv til booking@ignatiushealingcenter.dk eller overfør støttebeløbet til:

Sydbank 
Reg. nr. 6812
Kontonr. 0001052341

Husk at notere “Donation” i forbindelse med overførslen.

På forhånd tusind tak for hjælpen.  

Ønskeliste

Du kan også hjælpe Ignatius Healing Center mere konkret og praktisk. Vi mangler i øjeblikket følgende ting og sager, og har du noget af det på lager eller loftet derhjemme, så modtager vi det meget gerne: 

  • En traktor (til bl.a. at ordne grusvejen med samt fjerne sne og is om vinteren).

  • Et godt stereoanlæg og højttalere til Ignatius Salen.

  • Havemøbler.

Du kan også vælge at donere et beløb til indkøb af en eller flere af de ting, der står på ønskelisten. Har du spørgsmål til vores ønskeliste, så skriv eller ring endelig til os.