Nyhedsbrev for Ignatius Healing Center

Vil du modtage nyhedsmail fra Ignatius Healing Center pr. mail? Så tilmeld dig via formularen på forsiden af hjemmesiden.

Kvartalsbladet

Fra 2017-18 udgav Ignatius Healing Center et Kvartalsblad, der informerede om centerets aktiviteter og baggrund. Den aktivitet er ophørt, men du kan stadig læse de udgivne kvartalsblade hér i arkivet:

Fjerde nummer, marts 2018
I den fjerde udgave kan du bl.a. læse om en programændring, da Eva Høffding på kurserne fremover lukker mere op for de ignatianske øvelser. Du kan også læse om, hvordan det vigtige hjælperarbejde på IHC er blevet gjort mere synligt på hjemmesiden, samt om udgivelsesarrangementet for den første bog på Forlaget Ignatius, Samtaler med en Engel, hvor vi ud over en hilsen fra Ignatius også fik en hilsen fra Lone Maria. Du kan læse begge hilsnener i Kvartalsbladet, som også byder på en givende kursistberetning fra Dorit Aagaard samt historien om de nye bedeflag, som er sat op på centeret.
Kvartalsblad nr. fire (åbner som pdf)

Tredje nummer, december 2017
I denne udgave kan du bl.a. læse om den første bog, der udkommer på det nystartede Forlaget Ignatius, samt et interview med Judith Baadsgaard, der sammen med Lone Maria Skovgaard-Pedersen står bag bogen. Bladet indeholder bl.a. også en personlig og inspirerende beretning fra Inge Bechmann Nielsen, der skriver om de fem år, hvor hun har været kursist på IHC og om den udvikling, hun har gennemgået.
Kvartalsblad nr. tre (åbner som pdf) 

Andet nummer, september 2017
I dette nummer af IHC-orientering vil vi først og fremmest omtale Visionsdagen for
IHC. Bladet indeholder også kanalisering fra Ignatius til netop denne dag - en kanalisering, der også har et mere alment sigte.
Kvartalsblad nr. to (åbner som pdf)

Det første nummer, april 2017
Ignatius Healing Center kan snart fejre 5-års fødselsdag. Undervejs har centret haft svært ved at få økonomien til at balancere, men nu endelig er der balance i tingene, idet vi i 2016 for første gang har haft et lille overskud. Læs om dette og andet i den første udgave af Kvartalsbladet.
Læs første kvartalsblad her (åbner som pdf)

Vil du modtage nyhedsmail fra Ignatius Healing Center pr. mail? Så tilmeld dig via formularen på forsiden af hjemmesiden.