Ignatius Healing Center, IHC

Ignatius Healing Center, IHC, er en selvejende institution, hvis overskud går til godgørende formål. På centeret kan du søge hjælp til healing ind i de områder i dit liv, som er væsentlige for dig. Det kan være mentale, følelsesmæssige og fysiske problemer, og det kan være hjælp til din spirituelle udvikling, din vej og dit formål i livet. Healing betyder at gøre hel for herigennem at skabe balance og afhjælpe problemer i menneskets krop, sind og sjæl.

På Ignatius Healing Center, hvor kærlighedsenergien er særlig stærk, åbnes der til Den Guddommelige Dimension og dermed til Kærlighedens healende kraft - Kærlighedens Hjerte Healing®. Arbejdet sker dels gennem vejledning fra St. Ignatius af Loyola (Ignatius) og andre hjælpere fra den åndelige verden, kanaliseret gennem Eva Høffding, dels gennem healingsmeditationer (currents) og spirituelle operationer.

Forbindelsen mellem Eva Høffding og Ignatius udspringer af et fælles formål: At hjælpe mennesker til at åbne sig for og overgive sig til den guddommelige kærlighedsenergi, kærlighedens healende kraft, som er en iboende kraft i hvert enkelt menneske. Healing indtræffer, når kærlighedsenergien arbejder ind i menneskets krop, sind og sjæl.

Evas kontakt til Ignatius opstod efter et ophold på Casa de Dom Inacio (Ignatius' Hus, i daglig tale Casa'en) i Brasilien. I samarbejde med Ignatius går Eva Høffding med en lang baggrund som healer og terapeut går ind i det enkelte individs personlige processer på vejen mod healing.