Healing med Christo Blaak

Nu er det også muligt, at bestille en tid hos Christo Blaak for en individuel behandling. 
Mange af jer der kommer på Ignatius Healing Center kender ham som personen der har været med til at bygge Vindinghoved og som var altmulig sekretær i en del år.  Hvad de fleste ikke ved er, at han har haft sin egen healing praksis siden 1988 og har undervist i Reiki-healing i mere end 25 år.
I hans behandlinger formidler han Reiki-energien, men inviterer også de åndelige væsner han føler sig tilknyttet til, bla. andet Ignatius, Jomfru Maria og Kristus.
Sted: Ignatius Healing Center 
Varighed: Cirka halvanden time.
Pris: 750 kr.

Om Christo Blaak (Padam)Ignatius Healing Center healing Reiki Padam
En oplevelse fra "en anden verden", da han var 14 år gammel, var startskuddet for hans søgen efter meningen med livet. Han har beskæftiget sig med personlig vækst og spirituel udvikling siden 1975, i form af meditation, mange terapiforløb, uddannelser og kurser. Startede sin healingpraksis i 1988 og tog sideløbende en 7 årig uddannelse som spirituel psykoterapeut i Holland, hvor han er født. I mange år har han været inspireret af den indiske mystiker Osho. 

Christo underviser i Reiki-Healing, tilbyder Healing Retreats og sammen med andre terapeuter afholder han kurser i Healing af Det Indre Barn og Healing.og Familieopstillinger.

Han har en stor erfaring med at behandle mennesker med depression og livstruende sygdomme, og er meget interesseret i sammenhængen mellem tilbageholdt energi (eller følelser) og bestemte fysiske eller psykiske skavanker.  
 
 "Din evne til at se det svære på den dybe og lette måde på én og samme tid giver en helt særlig mulighed for at turde at se dybere ind i sig selv." - Jette

Du kan læse mere her.